InTrees

Profile:
InTrees is ontstaan eind 2014 op initiatief van de Genkse ontwerper en gitarist/zanger Michaël Verheyden. Samen met drummer Steven Praet en bassist Frank Hoste begon het trio met het ontwikkelen van hun eigen garagerock met punk/rock/stoner invloeden. Bands zoals Frank Carter and the Rattlesnakes, Fugazi, Weezer, NOFX... zijn helden van dit trio.

In de zomer van 2015 bracht de band een eerste demo uit met de veelzeggende titel "Fuck fame, last night I was dead". Het eerste jaar kenmerkte zich als een zoektocht waarin naar een specifieke eigen stijl werd gezocht.

In de zomer van 2016 heeft de band de demo "Seaside" opgenomen die definitief de ruige stijl van de band vastleggen. Je kan hieronder de videoclip van de titelsong bewonderen !

In februari 2018 dook de band opnieuw de studio in (Sputnikstudio Antwerpen) voor een nieuwe demo "Wasted". Deze bevat 5 nummers gebundeld in 3 tracks, hier te beluisteren.
Sites:
[a6421033]

Artist

InTrees Discography Tracks

Singles & EPs

none InTrees - Fuck Fame Last Night I Was Dead album art InTrees Fuck Fame Last Night I Was Dead(CD, EP, Ltd) not on label (InTrees self-released) none Belgium 2016 Sell This Version