Jiří Helán

Jiří Helán

Real Name:
Jiří Helán
Profile:
Czech vocalist.

Born November 30, 1952 in Veverská Bítýška (former Czechoslovakia).

Uncomplete discography:
1974, Moravanka
1974, Moravanka poprvé
1975, Moravanka podruhé
1976, Moravanka potřetí
1977, Kyjováci to sú chlapci
1978, Moravanka z Podluží
1979, Horňané - Dolňané
1980, Pro každého něco
1980, Vánoce s Moravankou
1981, Česká a Moravská Beseda
1981, Vínko, vínko, vínečko
1982, Moravanka to je chasa veselá
1983, Moravanka podesáté
1984, Od dědiny k městečku
1985, Veselé vánoční hody
1986, Galakoncert Moravanky
1990, Kapelo, polku hrej !
1990, K Brumovicím cesta
1992, Original Blaskapelle Moravenka
1992, Nejhezčí polky a valčíky
1993, The best of Moravenka (Instrumental)
1994, Teče voda teče, Koncert Moravenky
1994, Tak zpíváme U Fleků
1994, Moravské tesklivé písničky
1995, Moravěnka - Hustopečská dolinečka
1995, Original mahrische blaskapelle Moravenka
1995, Moravenka Mahrische Musikantentraume
1995, Jiří Helán, Jožka Šmukař zpívají moravské pěsničky
1996, Moravěnka, Deset let
1996, Moravenka, Mahrische Jumelen
1996, Jiří Helán, Jožka Šmukař zpívají nejmilejší pěsničky
1997, Moravěnka, Vánoce s přáteli
1997, Pozdrav z Moravy
1998, Moravěnka, Za horama dědina
1998, Moravěnka ´98
1998, Slavíčka hlas aneb nejhezčí polky a valčíky Vladimíra Pfeffera
1998, Vesele! Malá Dechovka
1999, Když se pivo s vínem potká
1999, Moravěnka hraje Františka Maňase
2000, Eva Pilarová - Moravěnka
2000, S Moravěnkou k tanci a poslechu
2000, Malá Moravěnka hraje a zpívá velké hity
2010, Jiří Helán - Příběh nejen o polce a valčíku
Sites:
In Groups:
Variations:
Viewing All | Jiří Helán
[a983905]

Artist

Jiří Helán Discography Tracks

Albums

JR 0264 Jiří Helán Příběh Nejen O Polce A Vačíku(CD, Album) Tonstudio Jaromír Rajchman JR 0264 Czech Republic 2010 Sell This Version