Orkestrina Popullore E Shoqnise Muzikore "Hajdar Dushi" Discography Tracks

Albums

Orkestrina Popullore E Shoqnise Muzikore "Hajdar Dushi" - Plesovi Naroda Jugoslavije album art Various Vallja E Tri Motrave (as Narodni Orkestar Muzičkog Društva »Hajdar Dushi« Iz Đakovice) Various - Plesovi Naroda Jugoslavije Jugoton Yugoslavia 1969 Sell This Version
LPY-V-853 Orkestrina Popullore E Shoqnise Muzikore "Hajdar Dushi" - Vaj Moj Lule  (Këngët Dhe Vallet Popullore Shqiptare = Albanske Narodne Pesme I Igre) album art Various Valija E Tri Motrave Various - Vaj Moj Lule (Këngët Dhe Vallet Popullore Shqiptare = Albanske Narodne Pesme I Igre)(LP, Album) Jugoton LPY-V-853 Yugoslavia 1971 Sell This Version

Singles & EPs

EPY-3829 Orkestrina Popullore E Shoqnise Muzikore "Hajdar Dushi" - Këngë popullore Shqiptare = Albanske narodne pjesme album art Various Vallja e tri motrave = Kolo triju sestara (as Ansambl) Various - Këngë popullore Shqiptare = Albanske narodne pjesme(7", EP) Jugoton EPY-3829 Yugoslavia 1967 Sell This Version