This post is hidden because you reported it for abuse.
Show this post
Cześć wszystkim.
Jak w tytule. płyta opisana Jewel Case i o taką wersję mi chodziło. Większość wersji CD wyszła w formie książeczki.
Przyszła ta druga. Co dalej? Czy są jakieś możliwości w takiej sytuacji? Kwota niewielka, ale chodzi o zasadę. Sprzedawca chyba się wypiął na to. Czy discogs jest w stanie pomóc?
Show this post
jak kupowałeś ta plyte to byla z suba "jewel" czy "digi" czy po prostu jest jeden sub na całość i w notes jest info ze sa dwie wersje? jesli wszystko sie zgadza i płaciłeś przez paypal to odpalasz spór ze towar sie nie zgadza i zaraz kasa wraca. sprzedawca bedzie sie boxował z paypal. ale najpierw zapytaj sprzedwcy
Show this post
Ano sprzedawca boxował się ze mną, że on tylko taką wersję miał. No ale sprzedawał z opisu Jewel Case, a nie digibook, więc mi nie gra ostatecznie. Tak jak wspominałem, nie do końca idzie o kasę ale o zasady. Lekko zrobił mnie ch...ja, albo gość nie bardzo wie co sprzedaje i jest mu generalnie wszystko jedno bo tytuł i artysta jest ok.
Show this post
no to mu piszesz zeby ci oddał np. 25% ceny lub całość i pokrywa koszta zwrotu i temat zamychasz. W przeciwnym razie paypal i temat załatwiony od razu.
Show this post
Hasiok_Records no to mu piszesz zeby ci oddał np. 25% ceny lub całość i pokrywa koszta zwrotu i temat zamychasz. W przeciwnym razie paypal i temat załatwiony od razu.
Miałem w zeszłym miesiącu podobną przygodę przy zamówieniu z Węgier, kupiłem z suba pierwszego wydania w stanie NM+, a dostałem reedycję w kiepskiej kondycji, lekko mnie poniosło i zrobiłem typkowi awanturę, ale wyjaśniliśmy sobie sprawę i oddał i kasę a płytę kazał sobie zachować.