Los Bukis

プロフィール:
Los Bukis was a Mexican music band from Ario de Rosales, Michoacán, Mexico. It was founded by cousins Marco Antonio Solís and Joel Solís in the 1970s. Their first song was Falso Amor ("False Love") and its style became popular in Latin America. Marco Antonio wrote the songs and the album sold one million records in one year earning the album "diamond" status.

Band Members:
Marco Antonio Solís
Joel Solis
Roberto Guadarrama
Eusebio "El Chivo" Cortez
Jose "Pepe" Guadarrama
Pedro Sanchez

Discography

Studio Albums:

1975: Falso Amor (Casas de Carton)
1977: Te Tuve Y Te Perdi
1978: Me Siento Solo
1979: Los Triunfadores
1980: Me Muero Porque Seas Mi Novia
1981: Presiento Que Voy a Llorar
1982: Yo Te Necesito
1984: Mi Fantasia
1985: A Donde Vas
1987: Me Volvi a Acordar de Ti
1988: Si Me Recuerdas
1989: Y Para Siempre
1991: A Través de Tus Ojos
1992: Quiéreme
1993: Inalcanzable
1995: Por Amor a Mi Pueblo

Compilation Albums:

2006: 30 Recuerdos
2007: Los Bukis - 30 Recuerdos Inolvidables
1989: Lo Romántico De Los Bukis
1989: Juntos Otra Vez
サイト:
メンバー:
バリエーション:
すべてを閲覧中 | Los Bukis

Albums

MMX-5604 Los Bukis - Los Bukis アルバムアート Los Bukis Los Bukis(LP, Album) Mericana Melody MMX-5604 US 1977 このバージョンを出品
Los Bukis - Triste Imaginar アルバムアート Los Bukis Triste Imaginar (Album) Melody Mexico 1978 このバージョンを出品
Los Bukis - Me Siento Solo アルバムアート Los Bukis Me Siento Solo (Album) Melody US 1978 このバージョンを出品
MIS - 9013 Los Bukis - Los Bukis アルバムアート Los Bukis Los Bukis(LP, Album) Sonus (2) MIS - 9013 Venezuela 1979 このバージョンを出品
Los Bukis - Los Bukis アルバムアート Los Bukis Los Bukis (Album) Profono Internacional, Inc. 1980 このバージョンを出品
Los Bukis - Presiento Que Voy a Llorar アルバムアート Los Bukis Presiento Que Voy a Llorar (Album) Profono Internacional, Inc. Mexico 1981 このバージョンを出品
PRL-90327 Los Bukis - Los Bukis  アルバムアート Los Bukis Los Bukis (LP, Album) Profono Internacional, Inc. PRL-90327 US 1981 このバージョンを出品
Los Bukis - Yo Te Necesito アルバムアート Los Bukis Yo Te Necesito (Album) Laser International USA & Canada 1982 このバージョンを出品
Los Bukis - Mi Fantasia アルバムアート Los Bukis Mi Fantasia (Album) Laser International Mexico 1983 このバージョンを出品
Los Bukis - Casas de Carton アルバムアート Los Bukis Casas de Carton (Album) Profono Internacional, Inc. US 1983 このバージョンを出品
Los Bukis - ¿A Donde Vas? アルバムアート Los Bukis ¿A Donde Vas? (Album) Laser International Mexico 1985 このバージョンを出品
PRL-90418 Los Bukis - Cumbias Al Estilo De アルバムアート Los Bukis Cumbias Al Estilo De(LP, Album) Profono Internacional, Inc. PRL-90418 Mexico 1985 このバージョンを出品
GMLP-025 Los Bukis - 15 Exitos Dibujados De Los Bukis アルバムアート Los Bukis 15 Exitos Dibujados De Los Bukis(LP) Gema Mexico GMLP-025 Mexico 1985 このバージョンを出品
Los Bukis - Me Volvi A Acordar De Ti  アルバムアート Los Bukis Me Volvi A Acordar De Ti (Album) Laser International Colombia 1986 このバージョンを出品
Los Bukis - Si Me Recuerdas アルバムアート Los Bukis Si Me Recuerdas (Album) Sono-Rodven Ecuador 1987 このバージョンを出品
Los Bukis - Y Para Siempre... アルバムアート Los Bukis Y Para Siempre... (Album) Melody Mexico 1989 このバージョンを出品
FPL-8828 Los Bukis - Y Para Siempre... アルバムアート Los Bukis Y Para Siempre...(LP, Album) Fonovisa, Inc. FPL-8828 Mexico 1989 このバージョンを出品
Los Bukis - Traves De Tus Ojos アルバムアート Los Bukis Traves De Tus Ojos (Album) Musivisa Colombia 1991 このバージョンを出品
Los Bukis - Quiéreme アルバムアート Los Bukis Quiéreme (Album) FonoVisa Ecuador 1992 このバージョンを出品
Los Bukis - Inalcanzable アルバムアート Marco Antonio Solís y... Los Bukis Marco Antonio Solís y... Los Bukis - Inalcanzable (Album) Musivisa US 1993 このバージョンを出品
02416103006 Los Bukis - 12 Numeros 1 アルバムアート Los Bukis 12 Numeros 1(LP) Melody 02416103006 Colombia 1993 このバージョンを出品
Los Bukis - Por Amor a Mi Pueblo アルバムアート Marco Antonio Solís, Los Bukis Marco Antonio Solís, Los Bukis - Por Amor a Mi Pueblo (Album) Musivisa Argentina 1995 このバージョンを出品

Singles & EPs

Los Bukis - Falso Amor / Casas De Carton アルバムアート Supergrupo Juvenil Los Bukis* Falso Amor / Casas De Carton (Single) Melody Mexico 1975 このバージョンを出品
MEL 2216 Los Bukis - Te Tuve Y Te Perdi  / Solamente Pienso En Ti アルバムアート Los Bukis Te Tuve Y Te Perdi / Solamente Pienso En Ti(7") Melody MEL 2216 Mexico 1976 このバージョンを出品
4352 Los Bukis - Me Siento Solo / Los Alambrados アルバムアート Los Bukis Me Siento Solo / Los Alambrados(7", Promo) MICSA 4352 Argentina 1977 このバージョンを出品

動画 (8) 編集