GT best sellers 2000-2010

By LaCargo LaCargo
updated over 10 years ago

http://www.lacargo.de/gt-official-sales-statement.pdf
Kindly approved by germantrance.com

  1. Deepack - Here's Johnny

    22 For Sale from $5.29

    Wanted: 338
    Sold: 477

  2. Yoda - Definitely

    16 For Sale from $3.00

    Wanted: 351
    Sold: 394

  3. DJ Pavo & Blutonium Boy - Floorkilla

    10 For Sale from $4.12

    Wanted: 410
    Sold: 371

  4. Audio Damage - Garlic Breath Tosser

    5 For Sale from $7.06

    Wanted: 354
    Sold: 350

  5. DJ Slideout - Leave Us Alone

    8 For Sale from $15.00

    Wanted: 326
    Sold: 342

  6. Überdruck - Drugface

    14 For Sale from $9.58

    Wanted: 336
    Sold: 330

  7. Punk Buster - What?

    5 For Sale from $3.53

    Wanted: 382
    Sold: 329

  8. Overdrive - Listen To The Fat Bass

    10 For Sale from $3.52

    Wanted: 192
    Sold: 321

  9. DJ Slideout - Face Off E.P.

    Wanted: 320
    Sold: 301

  10. K-Traxx - Hardventure

    16 For Sale from $3.00

    Wanted: 214
    Sold: 298

  11. DJ Duro & The Prophet - Shizzle My Dizzle

    7 For Sale from $5.14

    Wanted: 227
    Sold: 291

  12. Force 9 - Los Muertos

    8 For Sale from $8.90

    Wanted: 183
    Sold: 285

  13. Showtek - FTS

    21 For Sale from $23.45

    Wanted: 280
    Sold: 284

  14. A * S * Y * S* - No More Fucking Rock'n'Roll

    8 For Sale from $18.38

    Wanted: 244
    Sold: 274

  15. Soundgrabber - Acidfighter

    7 For Sale from $11.00

    Wanted: 255
    Sold: 274

  16. Hennes & Cold - The Second Trip (Remixes)

    10 For Sale from $4.12

    Wanted: 468
    Sold: 270

  17. Deepack - The Prophecy

    7 For Sale from $3.12

    Wanted: 162
    Sold: 266

  18. Thomas Trouble - Echoes

    21 For Sale from $4.11

    Wanted: 273
    Sold: 264

  19. Thomas Trouble - Insane Asylum

    10 For Sale from $2.94

    Wanted: 169
    Sold: 257

  20. Tuneboy - Dirty

    16 For Sale from $4.12

    Wanted: 233
    Sold: 255