Ad

Release

Edit Release
New Submission

Marketplace

2 For Sale from $10.23
Ad
Ad

Statistics

 • Have:

  8
 • Want:

  7
 • Avg Rating:

  4.5 / 5
 • Ratings:

  2
 • Last Sold:

 • Lowest:

  $4.00
 • Median:

  $8.41
 • Highest:

  $12.00

Lists

  Contributors

  Ad
  Ensemble Tirana - Polyphonic Chants From Albania album cover

  Ensemble TiranaPolyphonic Chants From Albania

  Label:Iris Musique – 3001 807
  Format:
  Country:France
  Released:
  Genre:Folk, World, & Country
  Style:

  Tracklist

  1Mbeç More Shokë Mbeç (My Friends I Have Stayed Far Away)3:14
  2Një Kengë Thëllëze C'me Zgjoï (A Partridge Has Awoke Me)2:36
  3Kur Më Shkoje Ne Ato Varre (When You Walk Between The Graves)2:46
  4Thëllëzë Që Shkel Mbi Vesë (The Partridge Wet With Dew)2:42
  5Sinan Labi (Sinan The Lab)3:31
  6Poshtë Nga Çairet (Over There In The Meadows)2:06
  7Hasmi Zu Vatanë (The Enemy Has Invaded The Fatherland)3:04
  8Vaize E Libohoves (The Girl From Libohova)2:49
  9Vito Pëllumbesha (Vito, The Dove)2:07
  10Mora Rrugën Për Janinë (I'm Leaving For Janina)2:55
  11Lunxhëri Krahinë E Bukur (Lunxhëri, Beautiful Country)1:31
  12Do Te Marr Dhe Unë Malë (I'll Be Part Of The Resistance, Too)2:48
  13Syzeza (Black-Eyed Girl)1:39
  14Ninullë (Lullaby)2:10
  15Hodha Një Lule Në Ferrë (I Threw A Flower In The Underwood)1:53
  16Doli Luleja Nga Pylli (A Flower Comes Out Of The Forest)2:42
  17Do Marr Çiften (I'll Take My Rifle)1:43
  18Ç'ke Moj Tambura Qe S'bie (Why Has The Drum Stopped Beating?)2:40
  19Janinës Çi Panë Sytë (Janina Can Not Believe Its Eyes)3:34
  Ad

  Reviews