Remy Rameur,
Hoewel Remy nu in Amsterdam woont, werd hij geboren in het prachtige Deventer. Van af het moment dat zijn hand oog coördinatie het toe liet heeft Remy zijn interesse in muziek gevonden. Begonnen met instrumenten maar binnen vrij korte tijd toch overgestapt naar het draaien van Cd’s.
Door alle ambitieuze artiesten die Remy in zijn jonge jaren om zich heen had, is hij nu onderdeel geworden van de grotere talenten die Deventer heeft voortgebracht.
Met Cd’s ging het Remy niet ver genoeg, het moest puurder, echter, meer gevoel met de plaat. Zijn overstap naar Vinyl was daarom redelijk voorspelbaar. Maar nu hij zijn manier gevonden heeft, is deze jongen alleen maar bezig om zijn talent verder te ontwikkelen.
Met nu al gig’s als REDEVICE, Sous Sol en Have a Nice Day Festival op zijn naam, heeft hij zich al behoorlijk bewezen binnen de scene in het oosten. Nu wonende in Amsterdam, heeft hij al verscheidenen optredens achter zich gelaten en wordt zijn stijl openhartelijk ontvangen door onder meer organisaties als Chasing the Hihat . Remy Rameur onderscheidt zich van de massa door zijn warme House. Zijn karakter kan je terug vinden in zijn sets. Bescheiden, warm en vriendelijk. Maar als het erop aankomt gedreven tot op het bot. Van warm naar energiek en weer terug.
Recent Activity
posted a comment that has since been deleted. over 3 years ago